Logo Memorum

Header met balk 2 Advies

Heeft u het allemaal goed geregeld?

 
18 10 17 Norg2Op woensdagavond 18 oktober 2017 verzorg ik samen met notaris Bert Rijks van Notariskantoor VelemaRijks en Rinette de Jong van Cretio een informatieavond in De Garve, Vinkenstraat 1 in Norg.
 
We gaan in op verschillende onderwerpen die met het levenseinde te maken hebben. En er is uiteraard ruimte om vragen te stellen of een afspraak te maken voor een gesprek over uw persoonlijke situatie.
 
Het programma start om 19.00 uur; inloop vanaf 18.30 uur.
 
De toegang is gratis. Wees welkom!
 
bolletje
 

12 november 2017: lezing door Maria de Greef

  • Over het vinden van nieuwe liefde na de dood van je partner.
  • zondag 12 november 2017 van 14.30 tot 16.00 uur (vooraf is er om 13.00 uur een begeleide rondwandeling over de natuurbegraafplaats)
  • Natuurbegraafplaats Hillig Meer, Provincialeweg 2, 9463 TK  Eext
  • Toegang is gratis
 
Verloren en gewonnenElk jaar verliezen in Nederland vele duizenden mensen hun geliefde aan de dood. 
Vaak gloort na dit verlies, soms totaal onverwacht, nieuwe hoop in de vorm van een nieuwe liefde. 
Maar mag dat wel: verliefd worden als je nog rouwt om je overleden partner? En hoe ga je om met reacties uit je omgeving? 
Een nieuwe partner kan de oude niet vervangen, maar opnieuw de liefde vinden kan wel troost bieden en je weer een hoopvollere blik op de toekomst geven.
 
Maria de Greef, schrijfster van het boek Verloren en Gewonnen, vertelt in deze lezing over hoe mensen dit nieuwe geluk beleven. Zij interviewde voor het boek tientallen mensen en ze vertelt ook haar eigen verhaal. Daarnaast is er ruimte voor uw verhaal en vragen.
 
Voorafgaand aan de lezing kunt u om 13.00 uur deelnemen aan een rondleiding/rondwandeling over de natuurbegraafplaats.
De lezing is echter ook zonder deze rondleiding bij te wonen.

Lezing en rondleiding zijn beide gratis.
Aanmelding is niet verplicht maar wordt op prijs gesteld en kan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
bolletje

Inspiratiedag op Natuurbegraafplaats Hilligmeer

Komt u ook op zondag 21 mei 2017 tussen 11.00 en 17.00 uur naar de Inspiratiedag op Natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext?

Tijdens deze dag worden er meerdere rondleidingen en natuurwandelingen georganiseerd. Bovendien kunnen bezoekers zich informeren over natuurlijk begraven en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast is er een informatiemarkt.

Heeft u vragen over uw persoonlijke situatie, wilt u kennismaken met Sil van Hettema of wilt u een afspraak maken voor een (voor-)gesprek, dan bent u van harte welkom in onze stand.

Meer informatie vindt u op: https://goo.gl/REoKRy

 bolletje

Oranje element met stip 72dpi

 

In een veranderende samenleving zijn ook de mogelijkheden rondom uitvaart en afscheid volop in ontwikkeling.