Logo Memorum

Header met balk 1 Home

Sil van Hettema

In 2011 heb ik ervoor gekozen mijn passie te volgen en uitvaartondernemer te worden. Waarom?

Omdat ik me mijn hele leven al verbonden voel met het thema ‘leven en dood’. De dood hoort bij het leven en het leven hoort bij de dood. In ons hedendaagse leven staan we daar vaak niet zo bij stil.

Binnen de uitvaartverzorging kan ik mijn passie en krachten bundelen: mensen begeleiden in de bijzondere, vaak moeilijke, levensfase wanneer een dierbare overlijdt EN mijn expertise als manager inzetten die ervoor zorgt dat het hele proces van afscheid volgens de wensen van overledene en nabestaanden tot in de puntjes  verzorgd en goed geregeld is.

Ik ben uit een Friese vader en een Drentse moeder geboren in de provincie Groningen; opgegroeid in Groningen en Friesland, als jongvolwassene woonachtig geweest in Drenthe en tegenwoordig woonachtig in Groningen. Ik voel me dan ook verbonden met mijn gehele werkgebied: de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Ik werk vanuit mijn overtuiging:Sil_mei15.jpg

  • dat ieder mens een waardig en persoonlijk afscheid verdient
  • dat iedere nabestaande een afscheid verdient dat positief bijdraagt aan de verwerking van het verlies van een dierbare

Ik verzorg en begeleid met hart en ziel uitvaarten op persoonlijke en respectvolle wijze, passend bij iemands levensvisie, geloofsovertuiging, persoonlijke wensen en budget.

Daarnaast wil ik vanuit mijn rol een bijdrage leveren aan de verwerking van het verlies, het ondraaglijke iets draaglijker maken…

Door nabestaanden word ik omschreven als: inlevend, liefdevol, professioneel, met een scherp oog voor (gevoelige) details, ontzorgend, samen met hen in alle rust het proces van afscheid doorlopend.

bolletje 

Oranje element met stip 72dpi

 

Ieder mens is uniek en leeft het leven op eigen wijze. Memorum draagt zorg voor een afscheid op eigen wijze...