Logo Memorum

Header met balk 1 Home

Afscheid nemen, het kan maar één keer...

In verband met het coronavirus werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. Uiteraard krijgt u ook in deze bijzondere tijd alle zorg, aandacht en ondersteuning om een persoonlijk en passend afscheid vorm te geven.
Heeft u hier vragen over of wilt u weten wat dit betekent voor een naderend afscheid en de uitvaart? Neem dan gerust telefonisch contact op om deze en andere vragen te bespreken.
 

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Het biedt troost als u afscheid kunt nemen op uw eigen wijze.

U leeft op uw eigen manier, heeft uw persoonlijke ideeën, dromen en (levens- en geloofs-)overtuigingen. Het is dan toch vanzelfsprekend dat bij een overlijden het afscheid en de uitvaart ook een persoonlijke invulling krijgen. 

Vanuit Memorum verzorg ik persoonlijke uitvaarten op eSil 2017en manier die bij de overledene en nabestaanden past; professioneel, persoonlijk en volledig afgestemd op uw wensen en ideeën. In deze emotionele dagen tussen overlijden en de uitvaart zorg ik ervoor dat u de tijd krijgt om zorgvuldig uw eigen keuzes te maken. U wordt betrokken bij elk onderdeel van het afscheid en u wordt ontzorgd waar u dat wenst. Ook is er aandacht en ruimte voor uw emoties. En u hoeft niet alles op de eerste dag van het overlijden te beslissen. 

Ook bij een klein budget is het altijd mogelijk om een persoonlijke uitvaart te realiseren.

Heeft u vragen? Wilt u vrijblijvend (persoonlijk of telefonisch) kennismaken om te kijken of ik bij u pas? Neem dan gerust contact met mij op via (06) 50 25 80 85. 

Sil van Hettema

 

 bolletje 

Oranje element met stip 72dpi

 

Voor het melden van een overlijden kunt u mij dag en nacht bereiken; ook als u elders een uitvaartverzekering heeft.